HypoVak Journaal vrijdag 22 september

0

In de vierde aflevering van het HypoVak Journaal zijn te gast Marco Kempenk van De Groene Hypotheekadviseurs, Luke Liplijn van de Matrixian Group, Arjen de Bake van HDN en Neriman Polat van a.s.r.

De Groene Hypotheekadviseurs is een franchiseketen met vestigingen in heel Nederland. In de studio een gesprek met eigenaar en adviseur Marco Kempenk over duurzaam adviseren. CEO Luke Liplijn van de Matrixian Group is de tweede gast. Presentatrice Dominique van der Heide Wijma praat met hem over de Homematrix Desktoptaxatie die deze maand is gelanceerd.

Arjen de Bake van HDN geeft een update over het gebruik van brondata. Hij vertelt onder andere dat een tijdsbesparing van 25% met brondata haalbaar is. Voor die optimalisatieslag is ook de adviseur nodig. Neriman Polat van a.s.r. is onze laatste gast. Zij licht de drie stappen toe om tot woningverduurzaming te komen: informeren, financieren en realiseren.

Het volgende HypoVak Journaal wordt uitgezonden op vrijdag 29 september. Houd de website dus in de gaten.

Bouwen aan een zekere toekomst

Op donderdag 5 oktober vieren we de 20ste editie van HypoVak. Tot dat moment is er elke vrijdag een HypoVak Journaal waarin experts en partners de kijker voorzien van het laatste nieuws over HypoVak en de hypotheeksector.

Het thema van deze 20ste editie van HypoVak is ‘Bouwen aan een zekere toekomst’. Op het gemiddelde advieskantoor is de druk van de ketel en komt er meer ruimte om de zaken op te pakken die zijn blijven liggen in de lange periode dat het business as unusual was. Klantbeheer en verbreding van het hypotheekadvies zijn belangrijke bouwstenen voor een zekere toekomst. Een businessmodel dat volledig is gericht op nieuwe hypotheken en oversluiters wordt instabiel. Tijdens HypoVak krijg je verschillende bouwstenen aangereikt waarmee je kunt bouwen aan een stabiele en zekere toekomst.

Eerdere uitzendingen van het HypoVak Journaal gemist? Je kunt ze hier terugkijken.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.