HypoVak Journaal vrijdag 1 september

0

Op donderdag 5 oktober vieren we de 20ste editie van HypoVak. Tot dat moment is er elke vrijdag een HypoVak Journaal waarin experts en partners de kijker voorzien van het laatste nieuws over HypoVak en de hypotheeksector. Vandaag kun je de eerste uitzending bekijken.

Het thema van deze 20ste editie van HypoVak is ‘Bouwen aan een zekere toekomst’. Op het gemiddelde advieskantoor is de druk van de ketel en komt er meer ruimte om de zaken op te pakken die zijn blijven liggen in de lange periode dat het business as unusual was. Klantbeheer en verbreding van het hypotheekadvies zijn belangrijke bouwstenen voor een zekere toekomst. Een businessmodel dat volledig is gericht op nieuwe hypotheken en oversluiters wordt instabiel. Tijdens HypoVak krijg je verschillende bouwstenen aangereikt waarmee je kunt bouwen aan een stabiele en zekere toekomst.

De Organisatie van Financiële Dienstverleners (OvFD) bestaat 12,5 jaar. In het eerste HypoVak Journaal blikken we op die periode terug met voorzitter Christian Dijkhof. De hypotheekmarkt in trends en cijfers is een wekelijks terugkerend item in het HypoVak Journaal. Deze week blikken we met Arjen de Bake van HDN terug op de hypotheekmarkt in de zomermaanden. Met Anton Nota gaan we terug naar de eerste HypoVak 20 jaar geleden en met Antoinette Kalkman van Nationale Waarborg bespreken we het programma van het derde ALS-event ‘We Duiken er weer in’ volgende week zaterdag 9 september in Kortenhoef. Het volgende HypoVak Journaal wordt uitgezonden op vrijdag 8 september.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.