HypoVak Beursspecial staat online

0

Over precies een week gaan de deuren van NBC Nieuwegein open voor de 16e editie van HypoVak. De dikke Beursspecial is nu ook in zijn geheel online te lezen. Bekijk het programma, sprekers en de masterclasses en laat u inspireren door de vele interviews en artikelen.

Bijvoorbeeld Monique Sueters, sinds 2017 Directeur Hypotheken & Consumptief Krediet bij NN Bank, die opmerkt dat de wensen van klanten steeds specifieker worden. Er wordt anders naar werk gekeken dan vroeger en woonwensen zijn steeds vaker afhankelijk van de levensfase waarin iemand zich op dat moment bevindt. Digitalisering of blockchain is volgens Hugo Ouwehand, director Hypotheken bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance, procesmatig ondersteunend. Met de menselijke kant die je daaraan toevoegt maakt je volgens hem het echte verschil. In november 2018 ging Hans Cohen aan de slag als directeur bij Interbank. Het door hem ingezette verandertraject moet het bedrijf elke dag een beetje beter laten worden.

Ook een gesprek over de pilot met een nieuw aanvraagtraject voor hypotheken dat efficiënt gebruik maakt van brondata. Een gezamenlijk initiatief van de ketenpartners HDN, Argenta, CMIS, Quion en Ockto. Ketenpartners die dit traject niet voor zichzelf houden, maar openstellen voor de gehele branche. Lees ook de 5 tips voor een actieve klantbediening en laat u inspireren door de oproep van Armand Baas Becking. Proactief relatiebeheer vraagt nieuwe vaardigheden. Een belangrijk element dat in toekomstscenario’s steevast onderbelicht blijft.

Dit en meer leest u in de 54 pagina tellende Beursspecial HypoVak. Laat u inspireren en kom op 28 mei naar NBC Nieuwegein. HypoVak voert u mee in de wereld die uw business nu al sneller, veiliger en transparanter maakt.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.