HypoVak 2023 – Bouwen aan een zekere toekomst

0

Het hypotheekevent HypoVak wordt dit jaar gehouden op donderdag 5 oktober 2023 in de Midden Nederland Midden te Barneveld. Het thema van deze 20ste editie van HypoVak is ‘Bouwen aan een zekere toekomst’.

Er waait een verkoelende bries door hypothekenland. Op het gemiddelde advieskantoor is de druk van de ketel en komt er meer ruimte om de zaken op te pakken die zijn blijven liggen in de lange periode dat het business as unusual was. Klantbeheer en verbreding van het hypotheekadvies zijn belangrijke bouwstenen voor een zekere toekomst. Een businessmodel dat volledig is gericht op nieuwe hypotheken en oversluiters wordt instabiel. Tijdens HypoVak krijg je verschillende bouwstenen aangereikt waarmee je kunt bouwen aan een stabiele en zekere toekomst.

Als scherp interviewer zorgt dagvoorzitter Diana Matroos ervoor dat je tijdens het plenaire programma het verhaal achter het verhaal te horen krijgt en goed geïnformeerd de zaal verlaat. Naast het brede aanbod masterclasses is er nog voldoende tijd om bestaande partners te spreken en nieuwe partners te ontmoeten. Op de beursvloer zijn alle belangrijke spelers uit de hypotheekketen aanwezig. Op HypoVak.nl wordt de komende tijd het volledige programma gepresenteerd en kun je je alvast aanmelden voor HypoVak 2023.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.