HypoVak 2022: Woningmarktexpert Peter Boelhouwer

0

Woningmarktexpert Peter Boelhouwer geeft op het plenaire podium van HypoVak op donderdag 6 oktober 2022 zijn visie op het thema de trends en ontwikkelingen van de woningmarkt. Hoe reageert de woningmarkt op de hogere hypotheekrente en het afnemende consumentenvertrouwen? En hoe verstandig is vandaag de dag de aankoop van een nieuwbouwwoning?

Peter Boelhouwer is hoogleraar Huisvestingssystemen in Delft. Al ruim 40 jaar bestudeert hij de interactie tussen de woningmarkt en het volkshuisvestingsbeleid. Boelhouwer was onder andere extern adviseur van de parlementaire enquêtecommissie woningcorporaties, is commissaris bij 3BWonen in Lansingerland en voorzitter van het Architectuurpunt Zoetermeer. Ook is hij voorzitter van het European Network for Housing Research en bestuurslid van het Kenniscentrum Aanpak Funderingsproblematiek.

Expertisecentrum woningwaarde,

Daarnaast is hij editor in chief van het International Journal of Housing and the Built Environment en lid van de curriculumcommissie van de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners. Verder coördineert Boelhouwer het OTB/CBS expertisecentrum woningwaarde, dat onder meer ieder kwartaal de monitor koopwoningen uitbrengt. Ieder kwartaal bespreekt hij de uitkomsten van deze monitor in het RTLZ-programma Huizenindex.

Registreer je hier voor HypoVak 2022 business as (un)usual. HypoVak vindt plaats op donderdag 6 oktober 2022 in de Midden Nederland Hallen te Barneveld.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.