HypoVak 2022: Futurist en trendwatcher Tony Bosma

0

Tony Bosma is een internationaal gerenommeerde futurist/toekomstdenker. Op het plenaire podium van HypoVak deelt hij op donderdag 6 oktober 2022 zijn visie op het thema ‘business as (un)usual’. Wat kunnen de hypotheeksector en de hypotheekadviseur in het bijzonder, leren van de afgelopen jaren voor de dag van morgen?

Volgens Bosma hebben de afgelopen jaren één ding duidelijk gemaakt: de wereld is onvoorspelbaarder dan ooit. Hoe omarm je deze onzekerheid en maak je het tot je kracht? Het HypoVak-thema business as unusual is hem op het lijf geschreven. Bosma: “Het pad tot succes is om open te staan voor het andere in plaats van dicht te slaan door het bestaande.” Op het plenaire podium van HypoVak duidt en onderbouwt Bosma de veranderende wereld en maakt hij gericht duidelijk hoe de klant van de toekomst het vakgebied van de hypotheekadviseur zal gaan beïnvloeden.

Concrete handvatten

Bosma onderzoekt dagelijks toekomstige en relevante ontwikkelingen voor een diversiteit aan branches en organisaties. Hierbij kenmerkt zijn werk zich door gedegen en doordachte visies, in plaats van utopische vergezichten. Hij brengt deze visies op prikkelende en inspirerende wijze over aan zijn publiek. Zijn presentatie op het plenaire podium van HypoVak is een multimediale beleving die je niet alleen aan het denken zet, maar ook concrete handvatten biedt om direct mee aan de slag te gaan.

Registreer je hier voor HypoVak 2022 business as (un)usual. HypoVak vindt plaats op donderdag 6 oktober 2022 in Midden Nederland Hallen te Barneveld.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.