HypoVak 2020 Going Digital

0

Net als u keken wij uit naar het moment dat de hypotheekbranche elkaar dit najaar weer fysiek kon ontmoeten tijdens HypoVak. Nu dit door de recente ontwikkelingen rondom het virus niet kan, zal HypoVak 2020 niet één dag, maar een hele week lang “online live” gaan.

In de week van 26 t/m 30 oktober staat de hypotheekprofessional centraal en informeert HypoVak op verschillende momenten over de laatste trends en ontwikkelingen in de hypotheekbranche. Eigenlijk een HypoVak zoals u van ons gewend bent, maar dan volledig digitaal én een week lang!

Kennis, netwerken en spel

Tijdens de Week van HypoVak kunt u elke dag plenaire sessies en masterclasses volgen, is er een openbare meeting room beschikbaar om met elkaar te netwerken, in de online sponsorbooths ontmoet u de businesspartners in hun virtuele beursstand en kunt u informatie opvragen, afspraken maken, chatten en videobellen. De week sluiten we af met de HypoVak-quiz waar mooie prijzen te winnen zijn!

Na uw registratie op HypoVak.nl ontvangt u een unieke code die toegang geeft tot uw persoonlijke online HypoVak omgeving.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.