HypoVak 2020 begint maandag al!

0

Volgende week kunt u dagelijks de virtuele beursvloer van HypoVak bezoeken. In deze week van de hypotheek staat de hypotheekprofessional centraal en wordt de bezoeker in de 5 plenaire sessies en 13 masterclasses geïnformeerd over de laatste trends en ontwikkelingen in de hypotheekbranche.

Bekijk hier het complete HypoVak weekprogramma en maak uw keuze

Ontmoeten en netwerken

De openbare meeting room is vanaf 26 oktober vijf dagen lang uw dagelijkse startpunt om met een digitale kop koffie in de hand te netwerken met uw collega’s en andere gasten. Ga in gesprek met uw businesspartners of loop binnen in een virtuele beursstand om kennis te maken met een nieuw gezicht.

HypoVak programma

Dagelijks om klokslag 10.00 uur start een plenaire sessie waarin dagvoorzitter Sander Schimmelpenninck verschillende sprekers ontvangt. Daarna heeft u de keuze uit een breed aanbod verdiepende masterclasses die u deze week online kunt volgen. We starten maandag plenair met de keynote van demograaf Jan Latten.

Dominee Gremdaat

HypoVak biedt u een mix van kennisoverdracht, verdieping, actualiteit en gezelligheid met een gezonde dosis humor. Mis in dat licht vooral de preek van Dominee Gremdaat niet tijdens de opening van de week van de hypotheekprofessional op maandag 26 oktober om 10.00 uur. Speciaal voor HypoVak geeft ds. Gremdaat deze ochtend zijn heldere visie over de gang van zaken in hypothekenland en over u als hypotheekadviseur in het bijzonder.

Op vrijdag 30 oktober sluit Dominee Gremdaat de week ook weer af. Lees alles over de week van HypoVak in de online HypoVak Beursspecial.

Een persoonlijke online HypoVak omgeving

De partners van HypoVak 2020 maken een kosteloze inschrijving voor adviseurs mogelijk. Na uw registratie ontvangt u een unieke code die toegang geeft tot uw persoonlijke online HypoVak-omgeving. Eigenlijk dus een HypoVak zoals u van ons gewend bent, maar dan volledig digitaal én een week lang!

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.