Hypotheker wil dienstverlening persoonlijker maken

3

De Hypotheker gaat het komende jaar het aantal vestigingslocaties uitbreiden met een nieuw distributieconcept: de Kleine Winkel. Middels dit concept moet de dienstverlening dichter bij de consument worden gebracht.

De ‘Kleine Winkel’ is een sfeervolle omgeving waarin de adviseur zelf zijn klanten ontvangt, zonder tussenkomst van een baliemedewerker. Voordat het adviesgesprek plaatsvindt, kunnen zij in de ontvangstruimte plaatsnemen en zelf een kopje koffie of thee nemen. Hierna wordt de klant opgehaald door de adviseur voor een persoonlijk adviesgesprek.

Het concept is een nieuw onderdeel van de winkelformule van De Hypotheker. Na een pilot in Zevenaar heeft De Hypotheker haar vestigingsnetwerk inmiddels uitgebreid met verschillende Kleine Winkels, waaronder in Den Haag en Volendam.

Met de introductie van de Kleine Winkel wil De Hypotheker het aantal distributiepunten in Nederland uitbreiden. Zo komen er dit jaar in verschillende regio’s locaties bij. “De huizenmarkt trekt aan en er worden steeds meer huizen verkocht, waardoor er ook een grotere vraag is naar hypotheken. Met de Kleine Winkel kunnen we beter inspelen op deze klantbehoefte en brengen we onze dienstverlening dichterbij de klant. Daarnaast vergroten we onze zichtbaarheid in het straatbeeld, zodat klanten nog sneller hun weg kunnen vinden naar de dichtstbijzijnde vestiging”, vertelt Wytzejan de Jong, algemeen directeur van De Hypotheker.

Binnen de nieuwe huisstijl van De Hypotheker, waarvan de Kleine Winkel onderdeel is, zijn alle ruimtes erop ingericht om een prettige omgeving te creëren, waar de klant een gesprek voert over zijn financiële situatie.

De advieskamers zijn ingericht op basis van een aantal visuele kenmerken, in verschillende sferen. Vestigingen kunnen kiezen uit zes stijlkamers: Classic, Vintage, Casual, White, Black & Yellow en Natural.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.