Hypotheker sluit eerste Jungo hypotheek

0

Cees van der Weegen, franchisenemer van De Hypotheker Tilburg, kan de eerste Jungo hypotheek van de hypotheekketen op zijn naam schrijven. Binnen 24-uur was de gewenste 60.000 euro al opgehaald via de crowdfundcampagne.

Jungo verbindt via haar platform particuliere investeerders met hypotheekklanten. Aegon neemt als investeerder 80% van iedere hypotheek voor haar rekening, particuliere investeerders de resterende 20%. Bij een geslaagde crowdfundcampagne ziet de huizenkoper de geoffreerde rente met 0,20% dalen .

Mooie aanvulling

Van der Weegen probeert graag nieuwe dingen uit, als dit voor zijn klant de beste oplossing is. “Het adviseren van een Jungo hypotheek ging eigenlijk niet heel erg anders dan ik bij andere hypotheekaanbieders gewend ben. Ook het aanvraagproces verliep voorspelbaar. Dat de crowdfunding zo snel binnen zou komen, hadden we niet verwacht. Voor de klant natuurlijk extra leuk dat ik ze blij kon maken met 0,20% extra korting. Het is een mooie aanvulling op het productaanbod.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.