Hypotheken ASN beschikbaar bij Huismerk

0

De hypotheekproducten van ASN Bank (ASN Hypotheek en ASN Duurzaam Wonen) zijn nu ook beschikbaar via Huismerk.

Daarmee is Huismerk (een van de merken van Romeo Financiële Diensten) naar eigen zeggen de eerste serviceprovider die deze aanbieden. Siska Laurense, marketeer Hypotheken bij ASN Bank: “De samenwerking met Huismerk past voor ons goed bij het bereikbaar maken van duurzaam wonen voor iedereen. Het begon met distributie van de ASN Hypotheek via SNS. Vervolgens zijn de eerste stappen binnen het onafhankelijk intermediair gezet. Afgelopen jaar is er ook ruimte gekomen voor samenwerking met grotere partijen. Door samenwerking met Huismerk, is het mogelijk om op nog meer plaatsen een ASN Hypotheek af te sluiten.”

Duurzaam wonen voor iedereen

Daniël Nieuwenhuizen (foto), manager Sales & Marketing bij Romeo: “We zijn verheugd ASN Bank, met haar propositie waarbij duurzaam of duurzamer wonen gestimuleerd wordt, aan het assortiment van Huismerk toe te voegen. Zo bieden we het bij Huismerk aangesloten intermediair nóg meer mogelijkheden om voor hun klanten verduurzaming of duurzaam wonen te financieren. Het verduurzamen van de woningmarkt is voor ons allemaal een belangrijk thema. Deze samenwerking met ASN Bank draagt bij aan onze gezamenlijke visie op een duurzamere toekomst.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.