Hypothekelaar en Settlement gaan samenwerken

0

Inkoopformule De Hypothekelaar en echtscheidingsspecialist Settlement gaan samenwerken op het gebied van echtscheiding en de gevolgen daarvan voor hypotheken.

Kantoren die zijn aangesloten bij De Hypothekelaar, kunnen worden gelinkt via www.scheidenenjehypotheek.nl aan een Settlement-adviseur in hun regio. In totaal zijn er dertien kantoren verdeeld over het land. “De expertise van de Settlement-adviseur en het Hypothekelaar-kantoor geven een garantie voor een duidelijke uitkomst”, aldus de initiatiefnemers.

Settlement speelt in op actuele ontwikkelingen, nieuwe wetgeving en de praktische gevolgen hiervan. “Een voorbeeld van innovatief werken is dat direct vanaf inventarisatiefase er een financieel adviseur bij het scheidingsproces betrokken wordt. Dit voorkomt een vaak gehoord probleem: een niet werkbaar convenant. Door vanaf het begin intensief samen te werken als scheidings- en financieel specialist wordt zorggedragen voor de integratie van de vaststellingsovereenkomst en hypotheekofferte.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.