Hypotheekshop, Hypotheker en RegioBank genomineerd voor Gouden Lotus Award

0

In de categorie Franchiseketen zijn De Hypotheekshop, De Hypotheker en RegioBank door hun businesspartners – middels het multimediale platform InFinance en de Hypotheek Business Club – genomineerd voor een Gouden Lotus Award Hypotheekmarkt.

De Gouden Lotus Awards, een initiatief van het vakblad InFinance en Hypotheek Business Club, worden dit jaar voor de eerste keer uitgereikt. Er zijn zes Award-categorieën: Hypotheekverstrekker, Franchiseketen, Kredietverlener, Serviceprovider, Woonverzekeraar en Innovatie.

De genomineerden

De meningen over franchising lopen duidelijk uiteen. Het ene kantoor loopt ermee weg, de ander zou nog eerder stoppen dan zijn ‘zelfstandigheid te grabbel gooien’. Respondenten die al zijn aangesloten bij een franchiseketen zijn vanzelfsprekend bovengemiddeld positief over hun eigen franchiselabel. Toch wordt op onderdelen ook wel gekozen voor andere franchiselabels, bijvoorbeeld als het gaat om de toekomstbestendigheid van het franchiselabel. Meer hierover in de juni-editie van InFinance.

De Hypotheekshop scoort in dit onderzoek goed op de ‘balans van een eigen identiteit en gezamenlijke inkoopkracht’. De Hypotheker scoort op naamsbekendheid, het aantal kantoren en degelijkheid. Ook de initiatieven voor online oplossingen scoren goed, vooral omdat hierbij de waarde van het persoonlijk advies niet verloren gaat. RegioBank staat te boek als een ‘fijne organisatie’ waar gewerkt wordt vanuit het principe ‘bankieren mét de klant’.

Uitreiking tijdens HypoVak

De uitreiking van de awards voor best presterende intermediaire businesspartners en het meest innovatieve product of dienstverlening (aan intermediair en consument) op het gebied van wonen, vindt plaats op dinsdag 31 mei tijdens het plenaire middagprogramma van HypoVak in NBC Nieuwegein.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.