Hypotheekmonitor voor Huismerk kantoren

0

Advieskantoren die zijn aangesloten bij Huismerk krijgen de beschikking over de Hypotheekmonitor. Een kant-en-klaar format, waarmee ze hypotheekklanten op abonnementsbasis doorlopend inzicht geven in hun financiële situatie en proactief kunnen benaderen als zij kosten kunnen besparen.

De Nationale Hypotheekbond levert de software van de whitelabel Hypotheekmonitor, Huismerk biedt het format en alle materialen. De adviseur kan zelf zijn eigen naam, huisstijl en tarieven toepassen op de tool.

De toolbox bestaat onder andere uit een brochure, servicekaart en voorwaarden. Het biedt met name uitkomst voor kantoren die nog geen serviceabonnement aanbieden, maar hier wel behoefte aan hebben. “Door gebruik te maken van de Hypotheekmonitor ontzorgen adviseurs hun klanten doorlopend op het gebied van hun hypotheek en eventuele bijbehorende financiële producten”, aldus Martin Keegstra, directeur van Huismerk.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.