Hypotheekinformatie ABN Amro beschikbaar via HDN

0

Sinds deze week kunnen adviseurs actuele hypotheekinformatie bij ABN Amro opvragen via HDN. De functionaliteit is beschikbaar via Faster Forward (Elements en eBlinqx).

HDN: “Om als adviseur de klant tijdens de looptijd van de hypotheek van goed advies te kunnen voorzien, is het van belang om te weten hoe de hypotheek er x-jaar na afsluiten uitziet. Met het ons informatiebericht worden hypotheekgegevens gemakkelijk en eenduidig uitgewisseld tussen de backoffice van de geldverstrekker en het systeem van de adviseur. De adviseur vraagt met één druk op de knop data op bij de aanbieder en als de klant akkoord is, krijgt hij/zij de meest actuele gegevens over de betreffende hypotheek terug in het CRM pakket via het HDN informatiebericht (IA/IX). Zo heeft de adviseur binnen enkele minuten de meest actuele en correcte gegevens in zijn adviespakket staan. Er hoeft niets meer handmatig te worden ingevoerd en er is geen wachttijd op post of reactie van de geldgever. Met deze werkwijze zijn klanten altijd verzekerd van een accuraat op maat gemaakt advies. Als je werkt met Faster Forward (Elements of eBlinqx) kun je vanaf nu actuele hypotheekgegevens opvragen bij Aegon, Florius en ABN Amro. We verwachten binnenkort meer pakketten en aanbieders aan te sluiten.”

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.