HypotheekCompany HypoTalkshow

0

Serviceprovider HypotheekCompany heeft de eerste aflevering van de HypoTalkshow uitgezonden. De talkshow voor adviseurs staat geheel in het teken van hypotheken. HypotheekCompany wil in de toekomst ook specials maken voor consumentengroepen, zoals starters, senioren of ondernemers.

Het vaste format bestaat uit presentatrice Maggie Dobson, twee wisselende gasten die expert zijn op één of meer van de onderwerpen uit die betreffende aflevering, en directeur Christian Dijkhof als vaste deskundige van HypotheekCompany. De allereerste aflevering levert mooie discussies over de woningmarkt, startersproblematiek en advies over verduurzamen van de woning. Gasten aan tafel zijn Stefan Groot, senior economist housing market bij Rabobank en Cliff Hoffman van BOX duurzaam.

Stefan Groot bespreekt onderwerpen zoals de stijging van de huizenprijzen, overbieden, de ontwikkelingen ten opzichte van andere landen en de startersproblematiek. Cliff Hoffman geeft uitleg over wat verduurzamen is, hoe je dat kunt doen, subsidiemogelijkheden en nieuwe ontwikkelingen.

Winactie

Kijkers maken kans op een PE WFT Hypothecair Krediet examenpakket. Deze wordt aangeboden door HypotheekCompany en Impact opleidingen en kennis. De tweede aflevering van de HypoTalkshow wordt in januari uitgezonden.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.