Hypotheekbond introduceert spaartool

0

De Nationale Hypotheekbond heeft een spaartool aan haar software toegevoegd, waarmee de adviseur een passend spaarproduct met de meest aantrekkelijke rente voor zijn klant kan vinden. De tool toont de adviseur een overzichtelijke weergave van productsoorten en rentes.

“Eerder stoppen met werken, een aanvulling op je pensioen, het verduurzamen van je woning of het aflossen van je (aflossingsvrije) hypotheek. Dit zijn slechts een paar redenen waarom sparen onderdeel van een financieel advies uit zou moeten maken. Fiscale gevolgen, rendement, flexibiliteit en de hoeveelheid beschikbaar spaargeld zijn allemaal van invloed. Redenen voor een consument om zich goed te laten informeren en adviseren. In een markt waarbij geld op een gewone spaarrekening bijna niets meer oplevert is het des te meer de moeite waard om goed te kijken naar de hoogste spaarrentes en passende productvoorwaarden”, aldus de Hypotheekbond in een toelichting.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.