Hypotheek24.nl voegt MoneYou toe

0

Consumenten kunnen via Hypotheek24.nl nu ook een execution only-hypotheek afsluiten van MoneYou. De website verwacht de komende maanden nog meer geldverstrekkers toe te voegen.

MoneYou biedt al enige jaren de mogelijkheid om haar hypotheek zelf online af te sluiten. “Het is daarom niet meer dan logisch dan dat MoneYou zich nu ook aansluit bij het snelst groeiende netwerk op dit gebied”, stelt Hypotheek24.nl over zichzelf. “We zien het aantal klanten maandelijks met tien, vijftien procent toenemen. En die ontwikkeling lijkt voorlopig nog niet te stoppen. Het is daarom prettig ons aanbod te kunnen uitbreiden met zo’n gevestigde naam als MoneYou.”

Commercieel directeur Bas Boelhouwers van MoneYou verwacht veel van de samenwerking. “Nu onze rentes zeer concurrerend zijn denken we veel nieuwe klanten via Hypotheek24.nl te kunnen verwelkomen. Alle ingrediënten zijn daar voor aanwezig”.

Naast MoneYou konden consumenten via de website al zelf hun hypotheek afsluiten bij Argenta, Lloyds, Hypotrust, Munt Hypotheken, Conservatrix, ASR en bijBouwe. Hypotheek24.nl verwacht de komende maanden nog meer geldverstrekkers toe te voegen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.