Hypotheek Visie slaat met Baas Becking nieuwe weg in

0

Na bijna 10 jaar bij Coöperatie DELA maakt Directeur Intermediair Armand Baas Becking (51) de overstap naar Hypotheek Visie. Hij is benoemd tot Strategie & Marketing Directeur van Hypotheek Visie én het nieuwe en op actief klantbeheer ingerichte onderdeel Financieel Visie.

Ruim een jaar geleden werd Hypotheek Visie verkocht aan de huidige aandeelhouders Raj Singh en Rutger Go. Zij hebben inmiddels de herstructurering afgerond. Onderdeel daarvan is de oprichting van Financieel Visie. Dit onderdeel gaat de franchiseketen Hypotheek Visie ondersteunen bij het actief klantbeheer. Doel is om de puur transactionele klantrelatie om te buigen naar een duurzame langetermijnrelatie.

Hypotheekbelofte

Vanuit die constructie gaat Baas Becking sturing geven aan de ontwikkeling van nieuwe innovatieve financiële producten. Een daarvan is de Hypotheekbelofte, die de klant zekerheid geeft over hoeveel ze kunnen lenen en bieden. Hypotheek Visie heeft bijna 50 kantoren in Nederland.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.