Hypotheek Visie adviseert via Uitelkaar.nl

0

Met als doel consumenten beter te ondersteunen in het scheidingsproces, zijn Hypotheek Visie en Uitelkaar.nl een pilot gestart. Klanten van het scheidingsplatform kunnen daarmee ook worden voorzien van een hypotheekadvies op maat.

Het scheidingsplatform is er voor stellen die weten hoe ze willen scheiden en het snel en efficiënt willen regelen, maar ook voor stellen die juist wat extra begeleiding zoeken van een mediator. Uitelkaar.nl biedt naast het online ‘scheiden op maat’ ook informatie en diensten aan die betrekking hebben op de scheiding. Vanaf nu dus ook een online adviesgesprek met Hypotheek Visie.

Van de stellen die scheiden met behulp van Uitelkaar.nl heeft 65% een koopwoning. Kaspar Scheltema, directeur van Uitelkaar.nl: “De woning speelt vaak een belangrijke rol tijdens de scheiding. Het is fijn als je snel duidelijkheid krijgt van een onafhankelijke hypotheekadviseur over je mogelijkheden.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.