Hypotheek Aflos Verzekering los van LTV

0

BNP Paribas Cardif heeft een aantal aanpassingen doorgevoerd bij de Hypotheek Aflos Verzekering. Loste de polis eerst af tot 60% Loan to Value op het moment dat verzekerde in de WIA komt, nu staat bij de berekening van de uitkering het hypotheekbedrag centraal.

De vereenvoudiging van het product zorgt er volgens BNP Paribas Cardif voor dat de Hypotheek Aflos Verzekering nu bij 80% van de hypotheken kan worden afgesloten. De verzekeraar kijkt ook niet meer naar een minimaal of maximaal hypotheekbedrag. Tot nu toe was de verzekering alleen beschikbaar voor klanten met een hypotheek tussen de 50.000 en 400.000 euro. BNP Paribas Cardif verzekert nu 40% van de schuld bij de start van de hypotheek. Het maximale (eenmalige) bedrag dat uitgekeerd wordt is 150.000 euro.

Versimpeling

In 2017 introduceerde BNP Paribas Cardif de Hypotheek Aflos Verzekering. Marieke van Zuien, Commercieel Directeur van BNP Paribas Cardif: “Wij hebben de feedback vanuit de markt en de ontwikkelingen van de huizenprijzen meegenomen voor een review van onze Hypotheek Aflos Verzekering. We zijn trots dat we met deze lancering een nog simpelere verzekering voor arbeidsongeschiktheid neer kunnen zetten.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.