HypoBieb in MoneyView Advisa Hypotheken

0

MoneyView heeft adviseursapplicatie Advisa Hypotheken uitgebreid met de HypoBieb. In deze online bibliotheek staan acceptatiegidsen en algemene voorwaarden van nagenoeg alle hypotheken van alle aanbieders. Ook worden ondersteunende tools die geldverstrekkers aan adviseurs beschikbaar stellen erin opgenomen. Daarnaast bevat de HypoBieb documentatie van NHG, CHF, NVB, enzovoort.

Eerder dit jaar werd de Kennisbank al aan MoneyView Advisa toegevoegd. De applicatie bestaat nu uit deze snel te gebruiken Kennisbank, een uitgebreide productvergelijker en de nieuwe bibliotheek met naslagwerken. Sinds deze zomer hebben alle adviseurs die aangesloten zijn bij franchiseketen Finzie en serviceprovider Huismerk de beschikking over MoneyView Advisa Hypotheken. Eerder is het kennissysteem in gebruik genomen door adviseurs van De Hypotheker en Eigen Huis Hypotheekadvies. Daarnaast maken achthonderd gebruikers van Figlo er gebruik van.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.