Hypact Advisor breidt uit met DocDigi-integratie voor hypotheekadviseurs

0

Yellowtail Conclusion kondigt een nieuwe stap aan in haar samenwerking met DocDigi en Hypact Advisor.

Met deze samenwerking zegt Yellowtail Conclusion hypotheekadviseurs meer keuzemogelijkheden door de integratie met DocDigi. Adviseurs kunnen hun advies volledig uitwerken in Hypact Advisor en vervolgens kiezen om het adviesrapport te laten genereren door DocDigi. Alle relevante data worden gedeeld tussen Hypact Advisor en DocDigi, waardoor de adviseur het rapport kan afronden in DocDigi en delen met de consument.

Integratie

Wietse Roest, Product Owner van Hypact Advisor: “Wij zijn erg enthousiast over deze integratie met DocDigi. Door te koppelen met gerenommeerde partijen uit de markt zoals in dit geval DocDigi, kunnen wij onze klanten nog beter ondersteunen met diverse en efficiënte oplossingen. Dit geeft adviseurs meer keuzeopties, wat precies is wat wij bij Hypact Advisor willen bereiken: een uitgebreider en gebruiksvriendelijker hypotheekproces.”

Op de foto van links naar rechts: Jan Willem Smit { CEO DocDigi), Mirjam Fuchs (Director Yellowtail Conclusion), Paul van der Meijs (Director Yellowtail Conclusion) en Wilfried Kramer (CTO DocDigi(

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.