Hyarchis migreert DMS van Ingage naar de cloud

0

Hyarchis heeft het Document Management Systeem van Ingage gemigreerd naar de cloud.

Het platform van Ingage biedt beleggers, financieel adviseurs en consumenten essentiële informatie waarop zij hun keuzes voor de toekomst kunnen baseren, met name op het gebied van hypotheken: onder Ingage vallen onder meer de franchiseketens De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur en de hypotheekmerken Merius Hypotheken, Impact Hypotheken en Hyra Hypotheken.

Brondocumentatie

Om ervoor te zorgen dat huiseigenaren op een verantwoorde wijze een hypotheek kunnen krijgen, hebben de hypotheeklabels van Ingage veel brondocumenten nodig. Die moeten veilig worden bewaard volgens de geldende wet- en regelgeving. Ingage en moederbedrijf CMIS Group werken hiervoor al tien jaar met de software van Hyarchis.

Eigen beheer

Tot voor kort had Ingage de DMS-applicatie in eigen beheer. Dit onttrok veel capaciteit van de afdelingen IT en Compliance. Mark de Rijke (foto), CEO van Ingage: “En die resources heeft Ingage juist heel hard nodig om de datastrategie verder uit te rollen. Hyarchis bood de oplossing door de applicatie én data naar de cloud te migreren. Met Hyarchis Document Management kunnen we een groot deel van het dagelijks beheer overlaten aan Hyarchis. De IT-specialisten kunnen daardoor meer aandacht besteden aan het analyseren, ordenen en gebruiken van de data zelf.”

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.