Hyarchis krijgt certificaat voor informatiebeveiliging

0

Hyarchis, specialist in content services, heeft onlangs het ISO 27001 certificaat behaald. Dit is volgens Chief Operating Officer Adriaan Hoogduijn (geheel links) het bewijs dat Hyarchis voldoet aan de belangrijkste internationale norm die specificatie biedt voor het best-practice informatiebeveilingsbeheersysteem (ISMS).

De certificering laat volgens Hoogduijn zien dat Hyarchis haar klant- en werknemers informatie effectief beschermt en alle risico’s op het gebied van informatiebeveiliging worde gedocumenteerd en risicoblootstelling tot een absoluut minimum worden beperkt. “Het behalen van de ISO 27001 certificering geeft aan onze klanten het belangrijke signaal dat we het informatieproces goed beheersen en dat alle gegevens goed beveiligd zijn. Daar zijn we trots op.”

Hypotheekdossiers

“Wij zijn met ons document management systeem marktleider in de financiële dienstverlening en dit systeem bevat meer dan 90% van alle hypotheekdossiers in Nederland. Aan de certificering is een zorgvuldig proces voorafgegaan. De urgentie bij Hyarchis om de ISO 27001 certificering te behalen is vooral ingegeven door het feit dat steeds meer van onze klanten hun document management systeem in een cloudomgeving willen hosten”, aldus Hoogduijn.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.