Hulphond actie ARAG en VKG

0

Een gezamenlijke actie van ARAG en VKG heeft Stichting Hulphond Nederland een donatie van 1.900 euro opgeleverd. Tijdens deze tijdelijke actie doneerde ARAG voor elke bij VKG nieuw afgesloten polis of uitbreiding op een bestaande polis een bedrag aan dit goede doel.

Naast de donatie aan Stichting Hulphond Nederland, ontving de verzekerde een attentie in de vorm van knuffelhulphond Flip. Op Valentijnsdag ontving Pieter Blickman van Hulphond Nederland uit handen van Dave van Velzen van ARAG en Eric-Jan van den Berg van VKG de cheque ter waarde van 1.900 euro.

Hulphond Arag

De rechtsbijstandsverzekeraar en Hulphond Nederland zijn al langer aan elkaar verbonden. Onder het motto ‘Mensen kansen geven in het leven’ levert de verzekeraar een financiële bijdrage aan de ambitie van de stichting om jaarlijks duizend mensen te helpen met de inzet van een hulphond. Op de foto staat Marc van Erven, CEO ARAG Nederland, afgebeeld met Hulphond Arag. Het opleidingsproces van deze pup wordt financieel mogelijk gemaakt door de verzekeraar.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.