Hulkamania in Apeldoorn

0

Centraal Beheer lanceert alweer de 60e ‘Even Apeldoorn bellen’-commercial. Met dit keer in de hoofdrol niemand minder dan Terry Gene Bollea, beter bekend als Hulk Hogan.

De spot werd opgenomen op Pier 60 van Clearwater Beach in Florida. Hoewel ook deze commercial leuk is, vindt de redactie van InFinance de bioscoopversie van de schaars geklede dame die in een donkere hotelkamer de gordijnen wil openen de spectaculairste. Net op het moment dat zij de gordijnen opzij schuift, lijkt de film te verbranden. “Oohhhhh”, verzuchtte het zwaar teleurgestelde publiek, waarna groot op het scherm kwam te staan: Even Apeldoorn bellen.

Mark en Margreet

Peggy Spaapen, Manager Digital & Marktcommunicatie bij Centraal Beheer: “De nieuwste ‘Even Apeldoorn bellen’-commercial ‘Hulk’ is het vertrekpunt van onze grote productcampagnes dit jaar. Natuurlijk komt ook hierin de kenmerkende ‘Even Apeldoorn bellen’-knipoog terug. In de productcampagnes heeft het gezin van Mark en Margreet steeds de hoofdrol. We laten zien dat we oplossingen bieden waar onze klanten blij van worden. En dat we bij schade dag en nacht voor onze klanten klaarstaan.“

De commercial ‘Hulk’ verschijnt vanaf zaterdag 25 februari op televisie en is te zien via YouTube.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.