Huismerk niet langer genomineerd

0

Huismerk is genomineerd voor een Gouden Lotus Award in de categorie Serviceprovider. Een categorie waarin het full-serviceconcept niet tot zijn recht komt, stelt Huismerk directeur Tony Stam. Daarom laat hij de Award liever aan zich voorbijgaan, een besluit waar InFinance gehoor aan zal geven.

InFinance gaat voor de editie 2019 bekijken of er in de markt voldoende draagvlak te creëren is om een nieuwe categorie ‘Full Service Formule’ toe te voegen aan de Gouden Lotus Awards. Stam is in elk geval overtuigd dat dit gaat lukken: “Deze nieuwe categorie past in een tijd waarin advieskantoren uitgebreide ondersteuning wensen zonder dat het kantoor in kwestie franchisenemer moet worden.”

Geen boycot

Om misverstanden te voorkomen wil Stam expliciet benadrukken dat de keuze van Huismerk om niet genomineerd te willen zijn voor een Gouden Lotus Award Serviceprovider, geen negatieve uiting is ten opzichte van de Gouden Lotus Awards zelf. “De categorie Serviceprovider belicht slechts één onderdeel van onze dienstverlening. We doen veel meer dan dat en willen om die reden niet vergeleken worden met serviceproviders.”

Lees ook het interview met Tony Stam in de laatste e-InFinance. Hierin legt hij onder andere ook uit waarom Huismerk geen serviceprovider is.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.