Huis & Hypotheek ontwikkelt quickscan voor ondernemer

0

Huis & Hypotheek heeft een quickscan ontwikkeld die inzichtelijk maakt hoe ondernemers hun winstgevendheid kunnen verhogen. In de scan wordt hun huidige bedrijfssituatie vergeleken met de situatie waarin ze het Huis & Hypotheek Servicepakket en Huis & Hypotheek Services zouden uitrollen. De scan wordt onder andere ingezet om prospects te enthousiasmeren voor de Huis & Hypotheek-formule.

IG&H Consulting & Interim voorspelde in 2012 dat de krimpende markt minder ruimte bood voor het aantal actieve adviseurs. Het provisieverbod zal deze krimp nog verder versnellen. “In het nieuwe offensief dat we nu hebben ingezet dagen we ondernemers uit, omdat we ervan overtuigd zijn dat we hun winstgevendheid in deze krimpende markt kunnen verhogen”, zegt Bart Koster, commercieel manager van de Huis & Hypotheek Centrale Organisatie.

Een onderdeel van dit verdienmodel is het Huis & Hypotheek Servicepakket, een gebruiksklaar abonnementensysteem. De dienstverlening voortvloeiend uit het Servicepakket is echter veelomvattend. Daarom biedt de Centrale Organisatie van Huis & Hypotheek de mogelijkheid om deze werkzaamheden uit naam van de ondernemer uit te voeren via Huis & Hypotheek Services. Bovendien profiteren Huis & Hypotheek-deelnemers van slimme oplossingen die voor verdere verhoging van rendement en een compliant bedrijfsproces zorgen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.