Huis & Hypotheek groeit door

0

Huis & Hypotheek heeft onlangs drie nieuwe vestigingen geopend in Zaandam, Groningen en Hoogezand-Sappemeer. ,,Hiermee is weer een stap gezet in de belangrijke ambitie om een groei van het aantal vestigingen te realiseren. Een landelijke en evenwichtige dekking is het uiteindelijke streven. Huis & Hypotheek blijft daarom op zoek naar nieuwe deelnemers”, zo vertelt Bart Koster, commercieel manager bij de Huis & Hypotheek Centrale Organisatie.

,,We zien dat er blijvende interesse is in onze scherp geprijsde formule, die praktisch meedenkt met de uitdagingen waar een financieel adviseur mee te maken heeft”, aldus  Koster.

 Daarnaast biedt Huis & Hypotheek haar vestigingen concrete ondersteuning om duurzame klantrelaties aan te gaan, onder meer door het Huis & Hypotheek Servicepakket. ,,Onze groei is hiermee nog niet ten einde”, vervolgt Koster.  ,,Op dit moment voeren we gesprekken met diverse geïnteresseerden. In verschillende regio’s
zoeken we nog naar ambitieuze ondernemers die deel willen uitmaken van onze formule”, zo nodigt Koster geïnteresseerden uit.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.