Huib de Kanter nieuw lid Commissie van Beroep

0

Het bestuur van Kifid heeft per 1 januari 2023 Huib de Kanter benoemd als lid van de Commissie van Beroep. De Kanter vervult deze functie als nevenfunctie. In het dagelijks leven is hij actief als lid van enkele raden van commissarissen. De leden van de Commissie van Beroep zijn niet werkzaam voor een bij Kifid aangesloten financiële dienstverlener.

Huib de Kanter is van huis uit naast bestuurder ook toezichthouder en verandermanager met jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening. Zo werkte hij in het verleden voor ING, Nationale-Nederlanden en TMF Group. Voorzitter van de Commissie van Beroep Wanner Los: “Met Huib de Kanter halen we een zeer ervaren professional in huis met relevante kennis vanuit de financiële sector. Dat is een mooie toevoeging en we kijken uit naar de samenwerking”

Commissie van Beroep

De Commissie van Beroep oordeelt over het bezwaar van consumenten, kleinzakelijke ondernemers en financiële dienstverleners tegen uitspraken van de Geschillencommissie van Kifid.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.