Hugo Wegbrans CBO bij Aon

0

Hugo Wegbrans is per 1 juli benoemd tot Global Chief Broking Officer (CBO) bij risico- en verzekeringsadviseur Aon. Hij was sinds 2016 werkzaam als CBO voor Aon Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA). In zijn nieuwe rol zal hij het Chief Broking Officer-netwerk wereldwijd aansturen en coördineren.

Wegbrans begon zijn carrière in 1986 bij Bekouw Mendes, een van de rechtsvoorgangers van Aon, en vervulde sindsdien diverse functies binnen het bedrijf. Van 2001 tot 2004 werkte hij voor Aon in Londen. Na een periode als CEO van Willis Nederland keerde Wegbrans in 2009 terug naar Aon. In 2011 werd hij lid van de directie van Aon Commercial Risk, Health & Affinity en in 2016 van het EMEA leadership team.

Logisch

Marc van Nuland, Country Manager Aon Nederland & CEO van Aon Commercial Risk, Health & Affinity: “Na Hugo’s uitstekende werk als CBO Aon EMEA, is dit een logische, mooie vervolgstap. Ik zie deze promotie niet alleen als een beloning voor zijn verdiensten, maar ook als een bevestiging van de doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.