Hostessen Bep & Toos hebben alle informatie

0

Op 7 november 2024 vindt in het restaurant van De Goudse Verzekeringen in Gouda de tweede editie van het ALS Financieel Diner plaats. Dit is een fundraising diner voor en door financials. Ook de vertrouwde en professionele hostessen Bep & Toos geven acte de présence.

‘De oplossing komt dichterbij. Er is geen tijd te verliezen!’

In onderstaande video vertellen Bep & Toos je meer over het ALS Financieel Diner, de dresscode en doen ze een oproep voor de veiling en loterij.

Stichting ALS Nederland organiseert het jaarlijks terugkerende fundraising diner samen met directie en vertegenwoordigers van Dazure, Nationale Waarborg en Zeevat Hypotheken & Verzekeringen. Het ALS Financieel Diner is een diner voor financials, georganiseerd door financials en 100% voor Stichting ALS. Er zijn dit jaar 250 plekken aan tafel te reserveren.

In de keuken staat ook dit jaar weer een complete brigade van financials, die onder begeleiding van de beroemde chef Ramon Beuk het diner overdag voorbereiden en s ’avonds uitserveren. Reserveren van een stoel, tafel of een plek in de keuken is mogelijk via financieeldiner@als.nl of per telefoon bij Indra Frishert (06-28641792) of Antoinette Kalkman (06-20836907).

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.