Hoffelijk Wft Winter Crush

0

Hoffelijk introduceert Wft Winter Crush, een exclusieve Wft- en PE-game speciaal voor deze winter. Volgens de opleider is de online game bedoeld om zowel beginnende als ervaren adviseurs op een ontspannen manier extra te laten oefenen met kennisvragen voor het Wft- en PE-examen.

Algemeen directeur Wesley van ’t Hof (foto): “Als innovatieve opleider ben je continu bezig met het verkennen van nieuwe leermethodieken om de lesstof nóg interactiever en laagdrempeliger te maken. Met deze game bieden we zo’n leermethodiek. Het spel is geen vervanging van het huidige Wft- en PE-studiemateriaal aanbod, maar juist een aanvulling. Op een ontspannen manier kan je tussendoor (in de vakantie of onderweg) extra oefenen met kennisvragen. En naast het feit dat het leren leuker wordt, zorgt leren door middel van een game er ook voor dat informatie beter blijft hangen. Het versterkt het leereffect.”

Gratis

“We willen iedereen graag de mogelijkheid geven kosteloos met deze aanvullende manier van oefenen kennis te maken. Ook zitten we in de laatste maanden van de eerste PE-periode en veel adviseurs moeten nog voor 1 april 2019 één of meerdere examens behalen. Door deze game nu te introduceren, kunnen zij in de kerstvakantie maar ook daarbuiten kosteloos extra oefenen. Hopelijk zorgen we er zo gezamenlijk voor dat iedereen op tijd klaar is”, aldus Van ’t Hof.

Lancering en beschikbaarheid

De game is vanaf vandaag beschikbaar op wftwintercrush.nl en is te downloaden in de Google Playstore. In de Appstore (iOS) zal de game binnenkort, na de verificatie door Apple, zijn opwachting maken.

Nooit meer financieel nieuws missen? Kies welk platform het best bij u past en volg InFinance op:
Facebook, Twitter en/of LinkedIn

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.