Hoffelijk voegt escaperooms toe

0

Hoffelijk lanceert de escaperoom Operation Earth: Point of no return. De online game moet borgen dat verduurzaming bij adviseurs op het netvlies blijft en een boost geven aan de bewustwording over duurzaamheid. De game kan worden ingezet voor teambuilding of als coronaproof personeelsuitje.

De online escaperoom volgt op de vorige week geaccrediteerde e-Learning Adviseur Duurzaam Wonen. Hoffelijk is een van de branchepartijen die eerder dit jaar is toegetreden tot het Sectorcollectief Duurzaam Wonen, waar deze opleiding een belangrijk onderdeel van is. Met de online escaperoom Operation Earth: Point of no return koppelt Hoffelijk het thema duurzaamheid op een laagdrempelige wijze aan ‘samen met je collega’s plezier maken’, zegt algemeen directeur Wesley van ’t Hof. “Het leren wordt zo extra leuk gemaakt en levert de adviseurs veel energie op.”

In de escaperoom

Wat speelt zich af in de escaperoom? Stel je voor dat de klimaatverandering in 2050 tot verstrekkende gevolgen heeft geleid. Grote delen van de wereld staan onder water, terwijl rondom de evenaar het land onbewoonbaar is geworden vanwege de droogte en het watertekort. Aan de adviseurs te achterhalen wat hier is gebeurd en middels goede advisering het tij te keren in 2020.

De digitale game stelt zowel de beginnende als ervaren adviseur in staat om op een uitdagende en vernieuwende wijze zijn bewustwording over duurzaamheid te vergroten. Door de escaperoom in te zetten als teambuildingsactiviteit of als coronaproof personeelsuitje, wordt een beroep gedaan op samenwerken, goed communiceren en het onderling uitwisselen van ervaringen. Alleen dan kan het mysterie tijdig worden achterhaald. De eerder opgedane kennis tijdens de opleiding wordt tijdens het spel opnieuw aangewakkerd.

Nieuwe escaperooms

Deelname aan de online escaperoom kost 250 euro per groep van zes personen, maar er zijn diverse manieren om hierop een korting te krijgen. Naast de online game over verduurzaming, zijn bij Hoffelijk ook escaperooms op het gebied van CDD en advieskwaliteit (verzekeren en hypotheken) in ontwikkeling.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.