Hoffelijk verbetert voorspelling slagingskans

0

Met het vernieuwde platform ‘Dynamisch Dashboard’ van Hoffelijk kunnen opdrachtgevers nu precies zien waar de deelnemers zich in het opleidingstraject bevinden. Daar is tevens te zien welke onderdelen voldoende en onvoldoende zijn afgerond, zowel op individueel niveau als van een groep.

De eerdere versie van het Dynamisch Dashboard zag vooral toe op intern gebruik, nu is het dynamisch dashboard opnieuw ontwikkeld en kunnen ook opdrachtgevers het gebruiken.

Snel en gericht opleiden

Het inzicht dat hiermee wordt verkregen maakt tijdig bijsturen en aanvullend begeleiden door Hoffelijk (of de opdrachtgever zelf) veel gemakkelijker, zegt Wesley van ’t Hof, algemeen directeur bij Hoffelijk. “Vooral recruitmentbedrijven en detacheerders willen hun kandidaten snel opleiden en zo gericht mogelijk begeleiden. Met ons Dynamisch Dashboard krijgen ze een continue indicatie van de voortgang van hun deelnemers. Zo kunnen ze gemakkelijk zien of de deelnemers, binnen het door een specifieke opdrachtgever gestelde tijdspad, op schema lopen, wie er extra begeleiding nodig heeft en wie al op examen kunnen én zullen slagen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.