Hoffelijk Prinsjesdag Totaaloverzicht 2021

0

Ook dit jaar zet opleider Hoffelijk de traditie voort om de nacht na Prinsjesdag alle gepresenteerde maatregelen door te spitten en de relevante ontwikkelingen samen te vatten in het Hoffelijk Totaaloverzicht.

“Net als Prinsjesdag zelf, kunnen we met de negende editie wel zeggen dat het Hoffelijk Totaaloverzicht ook een traditie is geworden. We zijn er trots op dat naast onze klanten inmiddels ook een groot deel van de branche ernaar uitkijkt ons Totaaloverzicht te ontvangen. Je vak bijhouden nemen wij heel serieus en Prinsjesdag is hét moment om de branche te helpen om op een laagdrempelige manier en in korte tijd weer helemaal up-to-date te zijn”, zegt Edwin Deijs, Directeur Relatiebeheer bij Hoffelijk. “We bieden het Totaaloverzicht digitaal aan, zodat eventuele wijzigingen in de maatregelen ook direct op de website kunnen worden aangepast. Zo beschikt iedereen altijd over de meest actuele informatie.”

Lees hier het hele totaaloverzicht.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.