Hoffelijk presenteert Regeerakkoord Totaaloverzicht

0

Met Prinsjesdag is het al een traditie, maar nu heeft opleider Hoffelijk ook alle maatregelen die zijn gepresenteerd in het regeerakkoord in hoog tempo doorgespit en de ontwikkelingen die relevant zijn voor de branche thematisch samengevat in het Regeerakkoord Totaaloverzicht.

Via de thema’s Sociale Zekerheid, Woning, Werk, Ondernemer en Schulden kunnen financieel professionals op een overzichtelijke manier alle relevante maatregelen bekijken. Het Totaaloverzicht wordt digitaal aangeboden, zodat eventuele wijzigingen in de maatregelen direct door Hoffelijk op de website kunnen worden aangepast. Zo beschikt de gebruiker altijd over de meest actuele informatie.

“Net als Prinsjesdag is de publicatie van het regeerakkoord een belangrijk moment om de branche te helpen om op een laagdrempelige manier en in korte tijd weer helemaal up-to-date te zijn”, aldus Edwin Deijs, Directeur Relatiebeheer bij Hoffelijk.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.