Hoffelijk maakt zoektocht naar jong talent eenvoudiger

0

Hoffelijk heeft een deel van de start-up The-Shortlist overgenomen. De overname ziet alleen toe op de software die de onderneming heeft ontwikkeld en sluit aan bij de ambitie van de opleider om de instroom van jonge professionals in de branche een boost te geven.

In het verlengde van deze ambitie is Hoffelijk eerder onder andere een samenwerking aangegaan met de Hogeschool van Amsterdam. Met deze nieuwe toevoeging aan de reeds bestaande software van de opleider, brengt Hoffelijk een verdere verdieping aan in deze strategische samenwerking. Werkzoekenden kunnen een profiel aanmaken waar ze hun interesses in kunnen verwerken, waarna zij op basis van interesses een sollicitatieprocedure kunnen starten. Opdrachtgevers hebben de mogelijkheid om met de kandidaten te chatten, profielen te bezoeken en om berichten te sturen om de juiste kandidaat voor een vacature te vinden.

The-Shortlist

The-Shortlist is een platform dat studenten, studieverenigingen en bedrijven met elkaar verbindt. Dit maakt het voor studenten eenvoudiger om tijdens of na hun studie een baan, stage of traineeship te vinden.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.