Hoffelijk Examenbus valt in de prijzen

0

Tijdens het congres van de Nederlandse Vereniging voor Examens (NVE) heeft de Examenbus van Hoffelijk Financieel de Publieksprijs gewonnen. De NVE heeft tot doel de bevordering van de kwaliteit van het examineren in Nederland.

Hoffelijk was samen met Hanzehogeschool Groningen en de Hogeschool van Amsterdam genomineerd voor de Prijs voor Examens, een initiatief van NVE. Deze prijs werd dit jaar voor de tweede keer uitgereikt. Hanzehogeschool Groningen mocht de hoofdprijs dit jaar mee naar huis nemen voor de Werkgroep Kwaliteit van Toetsen & Beoordelen.

De uitreiking van de publieksprijs (congresbezoekers) vond dit jaar voor het eerst plaats. Na een korte pitchronde van de genomineerden brachten de deelnemers van het NVE-examencongres hun stem uit. De vakjury beoordeelde de Examenbus eerder al als een zeer kandidaat vriendelijk initiatief, getuige van lef en van hoge kwaliteit.

De stemming onder de congresdeelnemers is door de jury meegenomen in de einduitslag van de Prijs voor Examens.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.