Hoeijmakers Groep treedt toe tot NLG Groep

0

Hoeijmakers Groep uit Kessel treedt toe tot NLG Groep. Door het toetreden van Hoeijmakers zegt NLG haar landelijke spreiding te versterken. Hoeijmakers Groep zal later dit jaar ook aandeelhouder worden van NLG Verzekeringen en haar schadevolmachten daar onderbrengen.

Ruud Hoeijmakers (foto): “Met deze stap dragen we de aansturing van ons volmachtbedrijf en de automatisering over. Daarvoor krijgen we toegang tot een professioneel geleid volmachtbedrijf met volmachten van vijftien verzekeraars en een robuuste automatisering.”

Aandeelhouder

Hoeijmakers gaat nog een stap verder en wordt ook aandeelhouder van NLG Verzekeringen. Dii is het volmachtbedrijf van Millenaar Advies, Vanbreda Risk & Benefits, Veldhuis Adviesgroep en VMD Koster Groep. “We hebben verschillende alternatieven onderzocht voor samenwerking met ons volmachtbedrijf. Wat ons aanspreekt aan NLG Verzekeringen is dat we kunnen participeren als gelijkwaardige aandeelhouder. We maken samen de keuzes die belangrijk zijn om toonaangevend te zijn in de verzekeringsmarkt.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.