Hiscox past beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen aan

0

Hiscox heeft de Pre-Priced Proposal (PPP) beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen aangepast op het gebied van premie en acceptatiebeleid.

Yasin Chalabi (foto), Manager Cyber & Data risks en professional insurance bij Hiscox: “De belangrijkste wijziging is de uitbreiding van de maximale omzet. Vanaf nu kunnen wij aanvragen accepteren voor bedrijven met een omzet tot 2,5 miljoen euro. Voorheen was dat 1,5 miljoen euro. Tegelijkertijd is aan de onderkant van de premiestaffel een categorie toegevoegd. Daarmee passen onze beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen nu nog beter bij kleinere bedrijven. Het gaat om ondernemingen met een omzet tot 100.000 euro. Zij kunnen de verzekering tegen een interessante premie afsluiten.”

Voorwaarden

“Verder zijn de voorwaarden aangepast ten gunste van de verzekeringnemer”, zegt Chalabi. “Zo is bijvoorbeeld het aantal acceptatieverklaringen in de meeste gevallen aanzienlijk verminderd. Ook zijn we coulant als een bedrijf in de afgelopen jaren een kleine schade heeft geleden. Daardoor zijn er minder uitsluitingen en kunnen meer professionals gebruik maken van de verzekering. Uiteraard blijft het mogelijk om een dekking voor cyberrisico’s op de polis af te nemen als onderdeel van het totaal verzekerde bedrag.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.