Hidde Coebergh directeur Financieel Advies Rabobank

0

Binnen het nieuwe Management Team Particulieren Rabobank gaat Hidde Coebergh per 1 juli aan de slag als Directeur Financieel Advies. Coebergh stapte in het najaar van 2023 over van ING Bank naar het managementteam Klantbediening Particulieren van Rabobank, met als primaire aandachtsgebied Wonen en Hypotheken.

Coebergh laat weten dat de afgelopen maanden in stilte hard is gewerkt aan een nieuwe en vereenvoudigde organisatie van de Rabobank-hypotheekketen, gebaseerd op de behoeften van klanten en intermediairs. “Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat ik als Directeur Financieel Advies met een team van geweldige professionals vorm en inhoud mag geven aan deze beweging. Hierbij zijn onze ambities glashelder. Wij willen de meest duurzame woonbank van Nederland worden en blijven. Deze ambitie gaat hand in hand met het willen realiseren van de beste klantreizen voor al onze klanten. Tegelijkertijd investeren we in het worden en zijn van de preferred partner voor het professioneel onafhankelijk intermediair”, aldus Coebergh.

In het aankomende InFinance Magazine (juli 2024) vertelt Hidde Coebergh in een interview alles over de nieuwe hypotheekorganisatie en de ambities van Rabobank in het intermediaire woondomein.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.