HHG neemt belang in De Ondernemershypotheek

0

De Holland Hypotheek Groep  heeft een belang verworven in De Ondernemershypotheek, een initiatief van Renz en Bas Millenaar, waarbij er specifieke dienstverlening rondom het kopen en financieren van een woning door zzp’ers en ondernemers wordt aangeboden.

Van Bruggen Adviesgroep, onderdeel van de Holland Hypotheek Groep, heeft de afgelopen periode intensief samengewerkt met De Ondernemershypotheek, waarbij hun adviseurs de afspraakverzoeken van zzp’ers en ondernemers met een financiële adviesvraag opvolgden.

Eigen kantoren

“De samenwerking met bekwame financieel adviseurs die zzp’ers en ondernemers goed kunnen adviseren, is cruciaal voor het succes van De Ondernemershypotheek”, zegt Renz Millenaar. “De Ondernemershypotheek heeft door de samenwerking met de Holland Hypotheek Groep (dankzij hun merk Van Bruggen Adviesgroep) direct een landelijke dekking én heeft door deze intensievere samenwerking de expertise in huis gehaald om in de toekomst in gebieden waar de vraag vanuit ondernemers groot is, eigen kantoren te kunnen openen.”

Succesvolle samenwerking

Michiel Meijer (foto), directeur Holland Hypotheek Groep en Van Bruggen Adviesgroep: “De participatie van de Holland Hypotheek Groep in De Ondernemershypotheek is een logisch gevolg van de succesvolle samenwerking die achter ons ligt en geeft een mooie invulling aan onze strategie. Wij willen er zijn op de momenten dat advies ook echt waarde heeft voor een consument en gaan daar onze dienstverlening en proposities op toespitsen. Samen met de initiatiefnemers willen wij naast De Ondernemershypotheek ook het Ondernemingsplein verder expanderen. Op deze digitale ontmoetingsplaats bieden wij op maat gemaakte content die, in combinatie met de juiste adviseurs en product oplossingen, onze doelgroep, ‘de ondernemer in Nederland’, gaat ‘ontzorgen’ en wij de rol van regisseur voor onze klanten nog beter gaan invullen. Naast deze recente participatie blijven wij kijken naar andere mogelijkheden om, met bewezen concepten en partners, meer belangen te verwerven.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.