Heuts Assurantiën heet nu zekerheuts

0

Door de overname van OPS Advies Verzekeringen en Parkstad Assuradeuren is het Limburgse Heuts Assurantiën weer een locatie rijker in de zuidelijke provincie. Naast Nuth, Landgraaf en Born is zij nu ook te vinden in Brunssum. Het bedrijf heeft nu ook een meer toekomstgerichte nieuwe naam: zekerheuts.

Groei door synergie is wat Heuts nastreeft en wat zij in de huidige consoliderende markt noodzakelijk acht voor een toekomstbestendig bestaan. Heuts Assurantiën is met 55 medewerkers en 4 vestigingen een van de leidende assurantiebedrijven in Limburg. De nieuwe naam en huisstijl past volgens algemeen directeur Patrick Heuts beter bij de organisatie en de huidige tijd. “De term ‘assurantiën’ zegt jongeren weinig. Tijd voor een meer eigentijdse naam dus. De nieuwe naam ‘zekerheuts’ staat voor zekerheid en het gegeven dat ‘het goed geregeld is’. Niet alleen op het gebied van verzekeringen, maar ook voor alle overige financiële aspecten, zoals hypotheken, pensioenen en bancaire zaken.”

Familiebedrijf

Zekerheuts is al ruim veertig jaar een familiebedrijf. De directie wordt gevormd de broers Patrick en Ron Heuts en directeur volmachten Johan van Gaalen. Met de overname van OPS Advies Verzekeringen en het daaraan gelieerde volmachtbedrijf Parkstad Assuradeuren is het bedrijf weer fors groter geworden. “Patrick Heuts: “Van 4,6 miljoen kantooromzet in 2018 groeien wij dit jaar naar bijna 7 miljoen. De volmachtpremie zal in 2020 ongeveer 18 miljoen bedragen.” Twee van de drie voormalige eigenaren van OPS, Jack van Oppen en Rody Simons, zetten de bestaande makelaardij in Brunssum voort. De overige 15 medewerkers zijn bij zekerheuts in dienst getreden.

Foto: vlnr: Ron Heuts, Johan van Gaalen en Patrick Heuts

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.