Herenvest richt eigen volmachtbedrijf op

0

Herenvest Groep richt een eigen volmachtbedrijf op: Guell Assuradeuren. Het gaat om een co-volmacht binnen Het Centraal Volmachtbedrijf.

Herenvest biedt risicobeheer, arbeidsvoorwaarden en financiële planning voor MKB-relaties. Sinds 2020 is Herenvest als partner aangesloten bij Söderberg & Partners.

Volgens Marc Vermeulen, Partner bij Herenvest Groep, is deze nieuwe toevoeging een logische stap. “Met volmachtbedrijf Guell zetten we een nieuwe stap die gericht is op het verhogen van de kwaliteit van onze dienstverlening. We kunnen straks verbeteringen aanbrengen in de snelheid en service bij het afsluiten van verzekeringen én het behandelen van schades. Hiervoor hebben we onlangs een aantal nieuwe toppers aangenomen die ons nieuwe volmachtbedrijf vorm zullen geven.”

Taken uit handen

Coen Mom, director Non-Life bij Söderberg & Partners, vult aan: “Het Centraal Volmachtbedrijf (CVB) stelt onze partners in staat om zowel maatwerk, als hele goede producten van een groot aantal volmachten aan te kunnen bieden. CVB neemt een groot deel van de werkzaamheden op het gebied van compliance, automatisering en taken van volmachtbeheer uit handen, zodat onze partners zich bezig kunnen houden met wat zij leuk vinden: de beste oplossingen voor onze relaties vinden.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.