Herbenoemingen bestuur OvFD

0

De Algemene Ledenvergadering van de OvFD heeft deze week Christian Dijkhof (HypotheekCompany) herbenoemd als voorzitter van de OvFD. Naast Dijkhof zijn ook Tim Schoonbergen (Nedasco) en Marcel Bax (HomeInvest/SPN) herbenoemd voor een nieuwe termijn.

De Organisatie van Financiële Dienstverleners (OvFD) is de brancheorganisatie voor onafhankelijke hypotheekadviseurs, hypotheekketens en serviceproviders. De OvFD heeft ongeveer 600 leden.

‘Kunnen vaker het verschil maken’

Christian Dijkhof is ‘erg blij’ met de herbenoeming. “Ik zet me graag in voor de leden van de OvFD en de vooruitgang van financieel advies. Het is een eer om de leden te mogen vertegenwoordigen op thema’s die relevant en interessant zijn voor de branche én consument. De OvFD zit inmiddels eerste rang bij stakeholders als het Ministerie van Financiën, AFM, politiek en de andere branchevertegenwoordigers zoals het Verbond van Verzekeraars.

Dat maakt ook dat we steeds vaker het verschil maken in de belangenbehartiging. Het was dan ook geen moeilijke keuze om me opnieuw beschikbaar te stellen voor de functie. Het unanieme besluit van het bestuur geeft me dan ook veel energie om mijn ervaring en dossierkennis ook deze termijn met volle overtuiging in te zetten”.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.