Hera Life via Independer van start

0

Hera Life is officieel van start gegaan. De nieuwe aanbieder van overlijdensrisicoverzekeringen start met drie producten, die verkrijgbaar zijn via Independer. Hera Life is opgericht door Sander Franken, die eerder betrokken was bij de start van TBF Assuradeuren en TAF.

Het bestuur van het Verbond van Verzekeraars kende in april van dit jaar nog het aspirant-lidmaatschap toe aan Squarelife Lebensversicherungs AG. De in Liechtenstein gevestigde verzekeraar is in Nederland actief op de aov-markt met het in Den Haag gevestigde Hera Life als lokale vertegenwoordiger.

Overstappers

Hera Life biedt drie verschillende overlijdensrisicoverzekeringen aan: Life Superscherp, Life Superscherp Hypotheek en Life Supersimpel. Met het laatste product richt de aanbieder zich nadrukkelijk op de overstapmarkt. Ook wil de aanbieder zich onderscheiden door een snel acceptatieproces, in de meeste gevallen is er binnen een dag duidelijkheid.

Intermediairs kunnen berekeningen maken en aanvragen indienen via een door Hera Life te verstrekken reken- en aanvraagtool. Daarnaast zijn de producten binnenkort ook zichtbaar in de meeste hypotheeksoftwareprogramma’s en kunnen aangevraagd worden via HDN.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.