HEMA biedt whatsapp alarmering Achmea aan

0

Homies is een alarmsysteem dat werkt met een sociale alarmering. Wanneer een van de alarmsensoren van het systeem worden geactiveerd, ontvangen buren en vrienden via een tijdelijke Whatsapp-groep een melding. Dit preventie-initiatief van Achmea is nu met korting verkrijgbaar bij HEMA.

Achmea is via Inshared risicodrager van de HEMA-verzekeringen. Homies is een laagdrempelige oplossing voor mensen die hun huis beter willen beveiligen met behulp van hun buren en vrienden. Het systeem werkt met een sociale alarmering. Na zelfinstallatie voegt de gebruiker de telefoonnummers van buren en dichtbij wonende familie en vrienden toe aan de Homies-app.

Wanneer de alarmsensoren brand of beweging detecteren, worden deze buren en vrienden via een tijdelijke Whatsapp-groep geïnformeerd. Hen wordt gevraagd of zij een kijkje willen gaan nemen. HEMA biedt het Homies Alarm Pakket met 100 euro korting aan, met optioneel het eerste jaar 10% korting op een HEMA Woonverzekering.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.