HelloEnergy opgenomen in Reaal Lijfwacht

0

Reaal AOV heeft de pilot met HelloEnergy succesvol afgerond. De pilot onder 20 klanten was erop gericht om de energiebalans van ondernemers te verbeteren. Door de positieve ervaringen van de deelnemers wordt HelloEnergy nu toegevoegd aan de preventieservice Reaal Lijfwacht.

Vitaliteitsbureau HC Health ontwikkelde het HelloEnergy-programma speciaal voor Reaal. Het programma is specifiek bedoeld voor ondernemers met een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Reaal, die niet tevreden zijn met de eigen leefstijl en deze graag willen veranderen. Het programma bestaat uit een persoonlijke energiecheck, online coaching en realtime monitoring. Na een testperiode van drie maanden bleek dat de 20 deelnemers aan de pilotgroep zich veel energieker voelden. Ze waren gezamenlijk meer dan 25 kg afgevallen, hebben ongeveer 18.000 km gelopen en sliepen gemiddeld 1.5 uur per nacht meer.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.